Zijn wij op zoek naar jou?
Daag ons uit en groei

ibizz. Eén bureau. Eén team. Een team dat bestaat uit meer dan vijftig ervaren denkers en doeners. Een mix van ambitieuze professionals die elkaar én onze klanten uitdagen. Die hoge eisen stellen en die praktisch werken, resultaatgericht. Met gezond boerenverstand komen zij keer op keer tot nieuwe inzichten, heldere date, creatieve ideeën en integrale oplossingen die borg staan voor een positief resultaat.

 • 1998

  Jaar van oprichting

 • 65+

  Aantal medewerkers

 • 25m

  Werken met uitzicht

 • 30

  Gemiddelde leeftijd

Vind jouw uitdaging

Vind jouw uitdaging

ibizz is continu in groei en ontwikkeling. Wij zijn daarom doorlopend op zoek naar hardwerkende en positieve collega’s met een duidelijk stemgeluid en vol positieve energie. Vakidioten die niet alleen taken opvolgen, maar die ook buiten de kaders denken en verantwoordelijkheid met beide handen aangrijpen. Tijd voor een nieuwe uitdaging? Check al onze vacatures, daag ons uit met een leuke mail en we maken graag kennis!

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar weet je zeker dat je perfect past bij ibizz? Vertel ons wie je bent en stuur een open sollicitatie naar personeel@ibizz.nl.

Benieuwd naar de
cultuur bij ibizz?

 • Teamuitjes met je collega’s
 • Kennissessies en events
 • Teamuitjes met je collega’s

  Teamuitjes met je collega’s

  Een hecht team. Dat is waar we bij ibizz voor gaan. Daarom werken we altijd samen aan projecten. Elke dag zetten onze professionals zichzelf hard in voor onze klanten. En dat harde werken mag ook beloond worden. We zijn daarom ook niet vies van z...

 • Kennissessies en events

  Kennissessies en events

  Bij ibizz staan we nooit stil. We blijven continu in ontwikkeling. Dit doen we met leerzame kennissessies en unieke events. Want uitgeleerd, dat raken we nooit.

13 vacatures bij ibizz

Ontwikkelen, leren, groeien. Dat doen wij samen

Bij ibizz werken we niet alleen in een gebouw met een waanzinnig uitzicht, maar zoeken we het samen steeds hogerop. Wij vinden het belangrijk dat iedereen stappen maakt in zijn of haar carrière. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen groeit. Dit doe je niet alleen. Dit doen we samen.

Werk dat bij jou past, zowel professioneel als privé

Bij ibizz kijken we naar jou als persoon. Bij ons ben je geen nummertje, maar iemand die het verschil maakt. Met een leuk en enthousiast team van collega’s en een uiteenlopende en uitdagend klantenbestand wordt het kantoor van ibizz jouw favoriete nieuwe locatie. De opdrachten van onze klanten kosten geen energie, maar geven je juíst energie. Opdrachten waarin jij een uitdaging ziet én waar jij vol enthousiasme mee aan de slag kunt gaan.

Open sollicitatie

Spontaan solliciteren? Daag ons uit! Wij zijn blij met gemotiveerde mensen

Algemeen