Onderscheidend en
creatief concept op maat

Het bedenken van een merk is een uitgebreid en intensief proces. Maar om de boodschap over te brengen speelt vormgeving een nog belangrijkere rol. Onze conceptmakers en designers maken met jarenlange ervaring de meest krachtige concepten. Beelden die staan als een huis.

Design is thinking
made visual

ibizz zoekt het juiste beeldmerk. Een beeld dat prikkelt en blijft hangen, anders zijn klanten u morgen alweer vergeten. Een beeldmerk dat past en uitgebouwd kan worden tot complete huisstijl.

De juiste snaar
ontwerp & creatie

Bij ontwerpen gaat het om creëren. Niet zomaar wat kleuren en beelden bij elkaar pakken, maar een ontwerp dat past. Een beeld dat de juiste kleur en vorm heeft, vertelt een verhaal. De ontwerpers van iBiZZ dagen elkaar uit om innoverende ontwerpen neer te zetten.

Combinatie tussen
beeld en taal

De mens is visueel ingesteld. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een video of animatie blijft ook langer hangen. Visual first. iBiZZ werkt met ervaren fotografen, videomakers, animators en designers om jouw verhaal in beeld te brengen. We combineren beeld en taal in een crossmediale omgeving. Online én offline.

Samen een impactvol merk bouwen

Ook werken aan jouw merk? Maak een afspraak voor een eerste brainstorm

Algemeen

Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website