Ontwikkeling van
een webshop met
ecologische voetafdruk

Hoe we dat doen? We kiezen voor duurzame materialen, uitzonderlijke kwaliteit, ethische fabrieken en radicale transparantie. Bij Douxx willen we dat ‘het juiste doen’ net zo gemakkelijk is als het aantrekken van een goed T-shirt. 

Daarom werken we samen met ethisch verantwoorde fabrieken. We kopen alleen de beste materialen: duurzaam, natuurlijk diervriendelijk geproduceerd en milieubewust. We delen de weg die Douxx aflegt met jou. Van startpunt tot en met de werkelijke kosten van elk product dat we maken.

Fotografie & concept

De betoverende wereld van Douxx wordt tot leven gebracht door de warme en sfeervolle fotografie die de essentie van het merk vastlegt. Terwijl Douxx met duurzame materialen werkt om kleding en accessoires te creëren, weerspiegelt de fotografie niet alleen de hoogwaardige producten, maar ook de diepgewortelde verbintenis

met milieuvriendelijke praktijken. Elke foto vertelt een verhaal van comfort, stijl en bewuste keuzes, en straalt de aantrekkingskracht uit van een merk dat niet alleen kleding maakt, maar ook een levensstijl omarmt waarin duurzaamheid centraal staat.

Play video

Gebruiksvriendelijke shop & mobile design

In de online webshop van Douxx komen alle producten op een overzichtelijke en stijlvolle manier tot hun recht, waardoor online shoppen een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring wordt. De webshop is een meesterwerk van functionaliteit en design, waarin elk item met zorg is gepresenteerd. Dit maakt het voor

klanten gemakkelijk om de collectie te verkennen, hun keuzes te maken en met vertrouwen te winkelen, terwijl ze genieten van hetzelfde gevoel van elegantie en aandacht voor detail dat Douxx in al zijn producten stopt.