Stralend design: de kunst van visuele verleiding

Bij ibizz gaan we verder dan het conventionele ontwerp; wij streven naar verbluffend design. We creëren een onderscheidend, maar herkenbaar merk. Een krachtig merk begrijpt zijn identiteit, onderscheidt zich van anderen en, het belangrijkste, begrijpt waarom mensen ervoor kiezen. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw klanten een onvergetelijke merkervaring beleven.


 

Bij ibizz weten we dat branding meer is dan alleen een logo. Het draait om het creëren van een visuele merkidentiteit. We begrijpen dat het niet alleen gaat om het beeld, maar vooral om het gevoel. Een gevoel dat de basis vormt voor de rest van jouw identiteit.

Brand (re)positioning

Mensen worden overspoeld met commerciële prikkels. Met een unieke merkpositie zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt. We luisteren naar jouw klanten om de juiste merkpositie te vinden en een plek in het hoofd van jouw klanten te claimen.

Rebranding

Jouw merk toe aan een opfrisbeurt? Merken ontwikkelen zich voortdurend. Als jouw merk toe is aan een opfrisbeurt, hoef je niet meteen volledig in het nieuw gestoken te worden. We kijken samen met jou naar aanpassingen in het logo en de huisstijl om ervoor te zorgen dat jouw merk en branding goed bij elkaar blijven passen.

Logo ontwerp

De gebeten appel, goudgele bogen, en drie strepen. Herkenbaar? Natuurlijk weet je dat we het hebben over Apple, McDonald’s en Adidas. Zo belangrijk kan een goed logo voor je merk zijn. Wij creëren ook een logo dat jouw doelgroep aanspreekt en herkent.

Huisstijl

Bij ibizz snappen we dat een huisstijl meer is dan alleen kleuren en logo's. Kleurstellingen, typografie, beeldtaal, fotografie en tone of voice zijn stuk voor stuk essentiële elementen. We bundelen dit alles in een overzichtelijk merkstijlboek, zodat je moeiteloos iedereen die voor jouw merk werkt kunt briefen. Op die manier bouwen we samen aan een samenhangende uitstraling voor jouw bedrijf.