Cultuur deel je
met elkaar

Toen - destijds nog - Nieuwe Nobelaer ons vroeg mee te pitchen voor hun nieuwe identiteit gingen wij wederom all in! Het cultuurcentrum De Nobelaer is sinds jaar en dag een begrip in Etten-Leur en omstreken. Hét kloppend cultureel hart waar mensen samenkomen om ervaringen te delen, te leren en te beleven. Met de naamswijziging en de bouw van een gloednieuw, duurzaam en multifunctioneel pand gaf De Nobelaer ons team de kans een nieuwe visuele identiteit te bouwen. Van merk- en introductieverhaal tot en met de eerste activatieconcepten.

ʼn stukje geschiedenis

Een cultuurcentrum van de stad (we mogen inmiddels toch wel stad zeggen met onze bijna 44.000 inwoners) moet ook gedragen worden door de stad. We zijn de archieven ingedoken van Gemeente Etten-Leur en hebben originele beelden gevonden van het kasteel van de adellijke familie De Nobelaer.

De toegangspoort en bogen van de toegangsbrug brachten ons het uitgangspunt waarop we konden bouwen: de 'N' van Nobelaer. Deze 'N' boden we de hoofdrol in een dynamische identiteit. Een hoofdrol die steeds opnieuw kan worden ingevuld, kan worden 'geladen' en kan wisselen van kleding, mood en thema.

Transformatie van merkidentiteit en imago

De Nobelaer heeft moedig en met vastberadenheid haar merkidentiteit en image volledig omgevormd, waardoor ze een frisse, eigentijdse uitstraling hebben gekregen. Met oog voor innovatie en een diep begrip van hun kernwaarden, heeft deze transformatie niet alleen het merk nieuw leven ingeblazen,

maar heeft het ook een hernieuwde relevantie en aantrekkingskracht gecreëerd. Alle uitingen hieronder belichen de inspirerende reis van De Nobelaer de gezamenlijke inspanningen om hun merk te laten schitteren als nooit tevoren.

Stralend aanwezig zowel online als offline

De Nobelaer heeft met doortastendheid en visie haar zichtbaarheid zowel online, via sociale media, als offline, met brochures en abri's, naar nieuwe hoogten gebracht. Deze integrale aanpak heeft geleid tot een sprankelende aanwezigheid die de brug slaat tussen de digitale en fysieke wereld. De perfect uitgebalanceerde mix van

online en offline communicatie heeft niet alleen het publiek bereikt, maar ook de betrokkenheid en interactie vergroot, waardoor De Nobelaer een sterkere connectie heeft opgebouwd met haar gemeenschap.

Play video