Transformeer je bedrijf met krachtige marketingoplossingen

Een mooie website? Check. Functioneel en converterend ingericht? Dubbelcheck. Hoe kan het dat de website niet direct leidt tot een lading nieuwe aanvragen? Er moet kabaal gemaakt worden rondom uw merk en dienstverlening. En meer dan dat!

More than
making noise

Grootse ambities vragen om een groot gebaar. Want zelfs met de allermooiste en goed doordachte website, webshop of app is het niet vanzelfsprekend om de juiste doelgroep te bereiken. Want consumenten van nu leven in hun eigen bubbel. Onze internetmarketeers, contentmarketeers en mediabeheerders weten hoe ze die bubbel kunnen doorbreken en bouwen dagelijks aan een verbeterde zichtbaarheid en vindbaarheid van klanten, in welke vorm dan ook. Van het vergroten van (lokale) naamsbekendheid tot conversieverhoging van webshops.

Een greep uit onze klanten

Superkeukens
Bluekens
Landgoed Bergvliet
Golfpark De Turfvaert
Friandries Chocolates
Transhair
Woonboulevard Breda
Bravis Ziekenhuis
Keuken Depot
Nettorama
SOVAK
At Home First
Delscher
Symfony

ibizz is trots op onze certified partnerships

Tiktok
Pinterest
Leadinfo
Microsoft
Google
Meta
Channable
Linkedin
Bol.com

Merk in de spotlight

Om top-of-mind te worden én te blijven is een gedegen aanpak nodig. Online marketingbureau ibizz gebruikt daarvoor verschillende marketingtools. Van strategische campagnes in Google AdWords tot persoonlijke advertenties op Facebook, LinkedIn of Instagram. Van remarketingbanners tot displayadvertising. Zoekmachinevriendelijke content, influencer marketing en betrokken webcare. Alles gebaseerd op data, creativiteit en technologie.

Google analytics

Werpt de marketing van ons bureau z’n vruchten af en trekt de website bezoek? Dan brengen we die bezoeken nauwgezet in kaart. Insight is everything. Google Analytics is our friend. Zo weten we precies hoe een website scoort, waar het bezoek vandaan komt en hoe de doelgroep te bereiken is. We houden een vinger aan de pols en geven realtime inzicht.

Samen een impactvol merk bouwen

Ook werken aan jouw merk? Maak een afspraak voor een eerste brainstorm

Algemeen

Riona Dietvorst-Doolaart

Riona Dietvorst-Doolaart

Manager Marketing & Strategy

Liever direct contact?
Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe