Een krachtige werken-bij-site

Wil jij als werkgever de allerbeste kandidaten aantrekken? Laat dan zien wie je écht bent. Want hoe goed een vacaturetekst ook geschreven is, het blijven toch alleen maar woorden. En op je reguliere website wil je juíst richten op je klanten. Een werken-bij-site geeft je de ruimte om aan jouw werkgeversmerk te werken. Hoe? Bij ibizz hebben we hier het antwoord op.

Een podium waar het
werkgeversmerk centraal staat

Een werken-bij-site biedt niet alleen ruimte voor vacatures, maar is ook de perfecte plek om de bedrijfscultuur en carrièrekansen te laten zien. De plek om een podium te geven aan je eigen medewerkers. Om ze te laten vertellen waarom ze bij je werken en waarom ze blijven. Door onze focus te leggen op storytelling, social proof en authentieke verhalen spelen we in op de emoties van de potentiële kandidaat. We vertellen niet alleen wat we doen. Nee, we verleiden ze ook. En met resultaat! Met een sterke werken-bij-site ontvang je meer en kwalitatief betere sollicitaties.

Onze aanpak

Jou als werkgever aantrekkelijk in de markt neerzetten kan een flinke uitdaging zijn, of toch niet? Bij ibizz weten we precies hoe. Tijdens een creatieve merksessies achterhalen we precies de redenen om bij jou te werken. Dit doen we samen met jou én je collega’s. We vragen het hemd van het lijf. Van de werksfeer en de arbeidsvoorwaarden tot aan waar jullie zo trots op zijn. Met deze antwoorden ontdekken we samen de unieke kwaliteiten van jouw onderneming én weten we precies hoe we de allerbeste kandidaten kunnen verleiden.

De kracht van een
werken-bij-site

Is een werken-bij-site wel echt nodig wanneer je al een goede corporate website heb? Absoluut. Laten we het zo zeggen, een werken-bij-site is het verleidelijke aperitief voor jouw bedrijf. Het is de perfecte manier om potentiële kandidaten kennis te laten maken met jouw bedrijf en de voordelen ervan. Dus waarom zou je geen extra stap zetten om jouw werkgeversmerk nóg aantrekkelijker te maken?

Creëer een beleving

Potentiële kandidaten willen graag weten waar ze terecht komen. Met een werken-bij-site geef je ze een kijkje achter de schermen. Een online rondleiding voordat ze zelfs maar zijn aangenomen. Hierdoor krijgen ze een beter beeld van de sfeer, de cultuur en de waarden van het bedrijf. Ze kunnen een beeld vormen of ze bij het team passen, maar ze kunnen zich ook inleven in de visie van het bedrijf. Met als resultaat: een grotere groep enthousiaste sollicitanten die écht bij het bedrijf passen en waarvan we weten dat ze een grote bijdrage kunnen leveren.

De perfecte kandidaat vinden doen we samen

Wil jij in één klap al jouw droomkandidaten bereiken en verleiden, dan doen we dat samen. Van het achterhalen van de kwaliteiten tot aan het creëren van een totaal beleving. Met jarenlange ervaring en een team vol specialisten maken we samen een krachtige werken-bij-site. Een website die kandidaten niet alleen aantrekt, maar ze ook over de streep trekken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op en bereik
al jouw droomkandidaten

Algemeen

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website