Bravis ziekenhuis
een frisse website voor iedereen

Nieuwe corporate website

Bravis ziekenhuis, met vestigingen in Roosendaal en Bergen op Zoom, is een gevestigde naam in de zorgsector, met bijna twee decennia aan samenwerking met ibizz. Het partnerschap begon met de bouw van het Franciscus ziekenhuis en evolueerde naar het ontwikkelen van merkstrategieën en digitale oplossingen, waaronder de fusienaam en een werkenbij campagne.

Een frisse website
voor iedereen

Begin 2023 begon Bravis ziekenhuis met de verkenning voor een nieuwe corporate website. De uitdaging was om een site te creëren die niet alleen voldeed aan wettelijke vereisten en richtlijnen, maar ook aan de behoeften van verschillende stakeholders, waaronder patiënten, artsen, medewerkers en externe partners. De focus lag op een verbeterde navigatie, naleving van W3C-regels, verbeterde gebruikerservaring (UX/UI), en veiligheid van patiëntgegevens.

Samenwerking als een echte partner

Het resultaat van de nauwe samenwerking tussen ibizz en Bravis is een state-of-the-art corporate website die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van gebruikerservaring, toegankelijkheid en beveiliging. Het partnerschap is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, wat heeft geleid tot een succesvolle digitale transformatie voor Bravis ziekenhuis.

Doordachte functionaiteiten en een goede ervaring voor alle doelgroepen

ibizz en Bravis organiseerden tweewekelijkse design sprints om functionaliteiten te bespreken en te ontwikkelen, zoals patiënten folders, afspraakmogelijkheden, en gepersonaliseerde gebruikersomgevingen. Belangrijk hierbij was het implementeren van geavanceerde beveiligingsmaatregelen en een snelle zoekfunctie voor efficiënte informatieopvraging. Noodscenario's werden opgesteld voor het offline gaan van de hosting, met een slimme fallback-oplossing om de continuïteit te waarborgen.