Recruitment & Employer Branding

Het vervullen van openstaande vacatures is een lastige opgaven. De perfecte kandidaat vinden kan namelijk een flinke uitdaging zijn, vooral in tijden van een krappe arbeidsmarkt. ibizz is er om je te helpen. Laten we samenwerken om die ideale match te vinden die aan jouw wensen voldoet. Want een goede werknemer is het halve werk, toch?

Show them what
you’ve got

De perfecte kandidaat haal je niet meer alleen met gewonnen prijzen, mooie arbeidsvoorwaarden en het aantal medewerkers over de streep. Nee, er is meer nodig dan dat. Je moet juist kijken waar nu écht de kracht van jouw bedrijf ligt. De kracht die jouw werkgeversmerk onderscheid van andere. Met employer branding word jij als werkgever onweerstaanbaar, trek je kandidaten aan en blijven ook je huidige werknemers plakken.

Samen vervullen we al jouw vacatures

Vraag jij jezelf af hoe je jezelf als een aantrekkelijke werkgever in de markt zet? Hoe je de generatie van nu bereikt? En wat dé key is tot een succes in de arbeidsmarkt? Met onze ervaring en expertise helpen wij jou aan een sterke employer brand. Een werkgeversmerk waar iedereen graag wil én blijft werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek jouw unieke werkgeverskracht met onze expertise in employer branding

Bij ibizz kijken we naar wat jou als werkgever uniek maakt. Waarom blijft het personeel werken bij een onderneming? Wat maakt het zo leuk? Of waarom zouden ze juist weggaan? Door hier dieper op in te gaan met input van je medewerkers zorgen we voor een onderscheidende positie binnen de markt. Door een uitvoerige brainstormsessie zorgen we ervoor dat jouw unieke kracht op een consistente en authentieke manier naar buiten wordt gebracht. En of dit nu via een compleet employer branding-traject wordt gedaan, of liever in kleine stapjes, wij hebben de tools en expertise om jou te helpen.

This is how we do it

 • 1. Identiteit

  Om de perfecte match met jouw werkgeversmerk te vinden, wil je de juiste doelgroep aanspreken. Bij ibizz weten we hoe. Wij kijken naar waar je naartoe wilt. Maar vooral naar hoe we de medewerkers tevreden houden. Zij zijn immers hét visitekaartje van jouw werkgeversmerk. Met een creatieve visuele campagne helpen wij je met het binden, boeien en betrekken van je personeel.

 • 2. Creatief concept

  In een wereld vol nieuwe kansen en uitdagingen is het moeilijk om er met je vacature uit te springen. Of toch niet? Samen ontwikkelen we een creatieve campagne. Een campagne waarmee jouw merk niet te missen is. Van concept tot aan het vinden van de perfecte kandidaat. Wij zorgen voor een creatief concept dat de rode draad is in jouw campagne. Die ervoor zorgt dat dé perfecte kandidaat visueel geprikkeld wordt en dat direct bij je wil solliciteren.

 • 3. Werken-bij-site

  Een aantrekkelijke werken-bij-site is dé key tot het aantrekken van de beste talenten. Bij ibizz zorgen we ervoor dat kandidaten direct bij een onderneming willen solliciteren. Dit doen we met de juiste woorden en beelden, krachtige SEO-teksten én een doeltreffende inrichting.

 • 4. Marketing

  Wil je de allerbeste aantrekken? Samen bouwen we aan een aantrekkelijke employer brand in de markt. Van social media en betaald adverteren tot aan organische pagina’s en interessante content: jouw doelgroep bereik je altijd én overal.

 • 5. Dashboarding

  Zorgen onze campagne en marketing ervoor dat jij opvalt? Trek je de juiste kandidaten aan? Via een analytische software houden we al de activiteiten rondom jouw werkgeversmerk nauwlettend in de gaten. Van het in kaart brengen van de doelen tot aan de juiste kandidaat.

 • 6. Recruitment

  Het vinden, volgen én vasthouden van sollicitanten kan een uitdaging zijn, of toch niet? Met ATS automatiseer je het volledige proces en houd je inzicht en het overzicht.

Neem contact met ons op

Opzoek naar een sterke
employer brand?

Algemeen

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website