Zoekmachine adverteren (SEA)

Ik google, jij googlet, hij heeft gegoogled. Google is een werkwoord geworden. Alleen dát al, onderstreept het belang van zoekmachines in ons dagelijks leven. Zoekmachines zijn niet meer weg te denken. Het is dus geen verrassing dat gericht adverteren op deze kanalen big business is. Of het nu Google, Bing of een andere zoekmachine is. Er zijn tal van mogelijkheden om op deze zoekmachines te adverteren. Wat de juiste strategie is, en hoe je deze campagnes gericht inzet is key. ibizz helpt je hierbij.

Geef de effectiviteit van jouw online marketing een boost

Het inzetten van zoekmachine adverteren kan een flinke uitdaging zijn. Een uitdaging waar bedrijven veelal met worstelen. Zij willen resultaten. Resultaat zonder gericht te zijn op de juiste of meest effectieve aanpak. De kosten per klik lopen op en het gewenste resultaat is nergens te zien. Jouw advertenties efficiënt inzetten vraagt om zorg, tijd en aandacht. Precies hoe ibizz het aanpakt. Onze SEA specialisten zorgen met effectieve campagnes dat jouw online marketing wordt verbeterd én dat jouw bedrijf op de kaart wordt gezet.

Versterk je online marketing strategie met SEA

Het meest gebruikte online reclamemiddel dat wij gebruiken is Google Ads. Via dit kanaal kunnen zoek-, display-, performance max-, discovery en shoppingcampagnes worden gevoerd. Wil je gebruik maken van SEA voor het versterken van je online marketing strategie, maar heb je de tijd en kennis niet om deze advertenties zelf in te richten? Laat dit dan aan onze specialisten over! Wij helpen je graag zodat je professioneel voor de dag komt én je de resultaten haalt die jij voor ogen hebt.

SEA campagnes op maat

De makkelijkste manier om bovenaan in Google te komen. Met onze SEA campagnes zorgen we ervoor dat jij geen kansen mist! Wat ibizz aanbiedt?

  • Conversie gedreven SEA campagnes
  • Van advertentiestrategie tot optimalisaties
  • SEA Campagnes naadloos laten aansluiten op jouw social media strategie
  • Social media als onderdeel van een online marketing strategie
  • Nationaal en internationaal adverteren
  • Inhouse content schrijvers voor de juiste tone of voice

De weg naar resultaten

Iedere klant is uniek. Dat weten we. Daarom passen wij onze aanpak aan zodat deze bij jouw business, markt en doelgroep past. Samen zorgen we ervoor dat jij resultaten gaat zien. En wel op deze manier:

1. Get to know

Welke online marketing programma’s gebruik je al? Wat zijn de USP’s? Wat is de doelstelling? Om erachter te komen of SEA iets voor jou is en waar de kansen liggen, verdiepen we ons graag in jouw bedrijf. Daarom beginnen we onze samenwerking met een SEA vragenlijst en kijken we waar de kansen liggen.

2. Strategie

De juiste strategie is de key voor online zichtbaarheid. Graag onderzoeken onze specialisten in hoeverre SEA interessant is voor de klant. Onze slimme strategieën en nauwkeurige berekeningen leiden tot een op maat gemaakt voorstel. Klaar voor het resultaat? Wij zorgen dat je verbluft raakt.

3. Effectieve campagnes

Klaar om de doelgroep te bereiken? Met onze strategie richten we de eerste campagnes in. We gaan vol gas en zetten de juiste kanalen en advertenties in beweging om jouw boodschap bij de juiste mensen te brengen.

4. Monitoren

Om het gewenste resultaat te behalen, monitoren we de campagnes continu. Wanneer nodig, worden deze campagnes geoptimaliseerd. Zo zorgen wij ervoor dat alles uit de campagnes worden gehaald.

Snel schakelen met de juiste software

Een volledige online marketingstrategie begint voor sommigen bij een SEA campagne. Bij ibizz bieden we alle facetten als het gaat om jouw online marketingstrategie. Met slimme software als bGenius en Sendinblue knopen we alle online marketingkanalen aan elkaar en brengen we jouw business naar een hoger niveau.

Haal jij genoeg uit je huidige Google Ads, laat een scan doen!

Op deze pagina hebben we pas een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de mogelijkheden van online adverteren. We snappen dat je vragen hebt over de SEA mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op, dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze SEA toppers helpen je hier graag bij!

ibizz is trots op onze certified partnerships

Leadinfo
Microsoft
Google
Channable
Bol.com

Neem contact met ons op

Ontdek wat SEA voor jouw
bedrijf kan betekenen

Algemeen

Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe