Investeer in de groei van je bedrijf met een maatwerk ATS

In het hart van elk boeiend bedrijf ligt het vermogen om uitzonderlijke talenten aan te trekken. Bij ons begrijpen we dat werven niet alleen noodzaak is, maar een strategische kracht. Het bouwen van een getalenteerd team is de sleutel tot innovatie en groei. Met de recruitment software van ibizz, Applicant tracking system, creëer je een krachtige basis, kun je jouw eigen HR flow inrichten en ben je zelf volledig in de lead.

Alles-in-één
wervingsoplossing

Onze recruitment software biedt een volledig geautomatiseerd proces van vacaturebeheer en publicatie tot rapportage. Met één klik verspreid je vacatures over platforms als LinkedIn en nicheplatforms, inclusief Google Jobs. Efficiëntie wordt gemaximaliseerd door inzicht in statistieken en eenvoudige afhandeling van elke sollicitatiestap.

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Het Applicant tracking system is gebruiksvriendelijke recruitment software dat wervingsprocessen eenvoudig maakt. Het dashboard geeft een overzicht over alle sollicitanten. Met vaste e-mailtemplates wijs je kandidaten af of nodig je ze uit. Houd moeiteloos bij welke sollicitatiestappen nog genomen moeten worden en wijs taken toe aan collega's voor een gestroomlijnde samenwerking.

Personaliseren en flexibel

Personaliseer de recruitment software volledig in de huisstijl en voeg aanvullende informatie toe. Zo kan je volledig jouw eigen proces inrichten. Creëer een professionele uitstraling met onze bijbehorende 'werkenbij' website, waar vacatures automatisch worden geplaatst.

Snelle publicatie, slimme koppelingen

Bespaar tijd door met één klik vacatures op diverse websites te plaatsen, van grote partijen tot nicheplatforms. Geef eenvoudig en snel aan welke op welke platforms de vacatures geplaatst moeten worden, inclusief Google Jobs. Koppel snel de juiste contactpersoon aan elke kandidaat voor een gepersonaliseerde aanpak.

Efficiënt werven, slim afhandelen

Maak werven eenvoudig met het Applicant tracking system van ibizz. Gebruik vaste e-mailtemplates om sollicitanten snel af te wijzen of uit te nodigen. Volg de voortgang van elke kandidaat in één oogopslag en wijs taken toe aan collega's. Optimaliseer je recruitmentproces met onze krachtige recruitment software.

Neem contact met ons op

Samen jouw recruitmentproces optimaliseren?

Algemeen

Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website