Strategie is vooruitkijken

Wil jij de communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? In een snel hyperconnected communicatiewereld met snel veranderende klantbehoeftes moet je continu alert zijn wat er in jouw markt gebeurt. De strategen van ibizz kunnen – zonder oogkleppen op – meekijken met jou als ondernemer om de juiste keuzes op langere termijn te maken, zonder de druk van vandaag. Daarbij is een doordachte strategie van onschatbare waarde.

Hoe doen
we dat?

Bij ibizz gaan we verder dan alleen adviseren. We creëren, implementeren en optimaliseren strategieën die jouw merk naar een ongekende hoogte stuwen, zodat je ook daadwerkelijk je doelen behaalt. Het ontwikkelen van een strategie is namelijk niet een eenmalige taak, maar een voortdurend proces van finetunen en innoveren.

Merk- & communicatiestrategie

Merk- & communicatiestrategie

Laten zien waar je voor staat en wat uniek is aan jouw organisatie, dat doet een goede merk- en communicatiestrategie. Met de juiste merkstrategie verhelderen we jouw merkpositionering en identiteit om een helder en consistent verhaal te creëren. Voor de communicatiestrategie brengen we met behulp van het model Business Canvas de behoeftes en pijnpunten van jouw klant in kaart en zetten we jouw focus in communicatie op scherp. Deze twee bouwstenen samen vormen de leidraad voor het opstellen van een strategisch plan dat de basis is van jouw communicatie voor de komende jaren.

E-commerce strategie

Wil je meer halen uit jouw e-commerce platform? Onze e-commerce specialisten zijn dan jouw partner in crime. Met een gedegen jaarplan op basis van de marketingfunnel die we naast de customer journey leggen van jouw klantgroepen, is er een heldere aanpak en halen we gegarandeerd meer conversie uit jouw communicatie en online marketing.

Digitale strategie

Wat doe jij om relevant te blijven in het digitale geweld? Het is belangrijk om jouw digitale zaakjes op orde te hebben. Samen met jou verbeteren we met een digitale strategie jouw bedrijfsprocessen om efficiënter te werken en sneller te laten groeien. We zoeken de juiste tools bij jouw problematiek, zodat jouw processen in de communicatie met de klant geoptimaliseerd en lean wordt. Hoe doen we dat? Met het juiste workflowsysteem voor jouw bedrijfsprocessen. Van geautomatiseerde taken tot data-analyse en aangepast softwareoplossingen.

Neem contact met ons op

Samen jouw strategie optimaliseren?

Algemeen