Een nieuw merk opbouwen

Stel je voor: een nieuw merk opbouwen vanaf nul, met als doel om haarverzorging naar een hoger niveau te tillen. Dat was de uitdaging waar Foll Hair voor stond. In een markt waar al veel gevestigde merken zijn, moest Foll een eigen karakter ontwikkelen en haar verhaal vertellen op een manier die opviel en aansprak. Een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt.

Een prachtig merk dat zich onderscheidt in de markt

Een prachtig merk dat zich onderscheidt in de markt

Inmiddels is Foll Hair opgezet tot een prachtig merk met een sterk verhaal en een strakke website. Foll heeft echt een eigen gezicht gekregen. Ons creatieve team heeft Foll Hair geholpen om zich te kunnen onderscheiden in de markt. Zo heeft Foll een plekje weten te veroveren in de harten van haarverzorgingsliefhebbers, specifiek diegenen die op zoek zijn naar producten die haargroei en gezond haar bevorderen.

Van product naar beleving

Een goed product opzetten is slechts de eerste stap. Het gaat erom hoe je van dat product een beleving maakt. Je moet bewijsvoering leveren, dat het product dat je aanbiedt ook écht werkt. De artsen achter Foll Hair weten dit, de producten zijn getest en de verwachtingen liggen hoog, maar hoe vertaal je dit naar buiten toe?

ibizz heeft deze vertaalslag gemaakt naar de website en social media kanalen. Zo lees je echte klantverhalen en lees je alles over de vitamines en mineralen die in de producten terugkomen. Dit benadrukt de kracht van Foll en versterkt de gebruikerservaring.

Een unieke merkidentiteit en een aantrekkelijke website

Een unieke merkidentiteit en een aantrekkelijke website

Een goede samenwerking is in het begin aftasten, de mogelijkheden verkennen en zoeken naar het ideale plaatje. Samen met Foll Hair zijn we continu betrokken geweest bij elkaar. Met een nauwe samenwerking, diverse design sprints en flink wat creativiteit hebben we stap voor stap gewerkt aan het creëren van een unieke identiteit en een aantrekkelijke website die de essentie van Foll laat zien.

Let’s grow together

Let’s grow together

Onze samenwerking met Foll heeft geleid tot een prachtig resultaat: een merk dat zich onderscheidt in de markt en een sterke connectie heeft met haar klanten. Met een website die niet alleen informeert, maar ook inspireert, en social media kanalen die het verhaal van Foll Hair tot leven brengen, staan we aan het begin van een spannende reis. Een reis vol groei, innovatie en vooral: gezond en stralend haar.

Ook groeien met je organisatie? Schakel onze hulp in en we gaan een glanzende toekomst tegemoet!