Maak een sterke eerste online indruk met een website van ibizz.

Op zoek naar een website die jouw bedrijf laat opvallen? Een goede website is niet alleen een visitekaartje; het is een kans om klantloyaliteit te vergroten en conversies te realiseren. Bij ibizz zijn we gespecialiseerd in web development en weten we hoe we jou kunnen laten uitblinken in de overvolle online wereld. Of je nu een corporate onderneming, een startup, een retail keten of een mkb-bedrijf bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget.

Expertise in strategie, UX/UI, frontend en backend

Met onze expertise in strategie, UX/UI, frontend en backend bouwen we niet zomaar websites, maar online ervaringen die het verschil maken. Onze agile werkwijze zorgt ervoor dat we flexibel zijn en snel kunnen inspelen op jouw wensen. Als klant ben je een integraal onderdeel van ons team, want wij geloven in co-creatie voor het beste resultaat.

Het houdt niet op bij websites alleen. Bij ibizz kun je ook terecht voor intranetten, klantportalen en andere online touchpoints. Of je nu actief bent in leisure, retail, automotive of een andere branche, wij zorgen voor de juiste user experience voor jouw klanten, medewerkers en partners.

Onze expertise, jouw succes

Al meer dan 25 jaar staat ibizz klaar met digitale oplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. In die tijd hebben we ons toegewijd aan het vinden van de perfecte technische oplossing voor elk project. Onze rijke ervaring vormt de basis voor de keuzes die we maken, nu en in de toekomst. Elk project begint met een uitdaging, een probleem dat wij omzetten in een concept, een prototype en uiteindelijk in een krachtig eindresultaat.

Als jouw partner streven we naar het bereiken van jouw doelen door actief mee te denken, uit te dagen en te verrassen. Met een bewezen aanpak leveren we consequent kwaliteit, waarmee ons team jouw digitale ambities tot leven brengt met slimme oplossingen die écht het verschil maken.

Alles onder één dak

Van SEO en online advertising tot design en development: bij ibizz bundelen we al deze expertises onder één dak. Waarom? Omdat dit resulteert in een naadloos proces en een krachtige website voor jouw bedrijf. Het zorgt voor geen externe verwarring, maar een team van interne experts die gezamenlijk streven naar het optimale resultaat. Kies voor het gemak en de impact van alles onder één dak - kies voor ibizz.

Onze werkwijze voor succesvolle websites

Van idee tot livegang, ontdek onze werkwijze voor een succesvolle website. In zeven heldere stappen, van strategie tot nazorg, begeleiden wij jouw digitale transformatie. Samen realiseren we een doelgericht en visueel aantrekkelijke website, waarbij onze experts alle facetten in-house verzorgen. Kies voor een partner die blijvend investeert in jouw online succes.
 • Stap 1 - Website strategie

  Stap 1 - Website strategie

  Het begint allemaal met een goed doordachte website strategie. Die stellen we vast door samen te bepalen wat de doelen en doelgroepen zijn, en jouw idee te verkennen van wat de klant zoekt en welke bedrijfsfocus de komende 1-3 jaar moet zijn. Op deze manier brengen we duidelijk in kaart waar het project naartoe moet, wat de focuspunten zijn en waar ons vertrekpunt ligt.

 • Stap 2 - SEO-strategie

  Stap 2 - SEO-strategie

  De volgende stap, de SEO-strategie, is de onmisbare fundering voor websites. Een visueel aantrekkelijke website draagt bij aan conversie, maar het aantrekken van verkeer is essentieel voor daadwerkelijke resultaten. We starten met het in kaart brengen van de belangrijkste zoekwoorden. Dit stelt ons in staat om een doeltreffend contentadvies op te stellen, zodat jij de zoekresultaten kunt veroveren met relevante content voor jouw potentiële klanten.

 • Stap 3 - Functioneel ontwerp

  Stap 3 - Functioneel ontwerp

  We bepalen samen de functies van de website tijdens een brainstorm. Welke taken moet de website vervullen voor jouw specifieke doelgroepen en hoe leiden we jouw bezoekers snel naar de gewenste bestemming? Het resultaat is een functioneel ontwerp met wireframes, waarin we een solide basis leggen voor een doelgerichte en succesvolle website.

 • Stap 4 - Vormgeving

  Stap 4 - Vormgeving

  Nadat het functionele ontwerp vaststaat starten we met het visueel aantrekkelijk maken van de website. Dit is belangrijk omdat de eerste indruk van de bezoeker bepalend is en direct invloed heeft op de gebruikerservaring. Een aantrekkelijk ontwerp trekt de aandacht, wekt interesse en creëert een positieve indruk van het merk of bedrijf. De beleving moet aansluiten bij het gewenste imago van het bedrijf en de conversie bevorderen terwijl het de bezoeker helpt. De vormgeving wordt gemaakt door onze designers in samenwerking met onze online marketing specialisten en jouw project manager.

 • Stap 5 - Technische realisatie

  Stap 5 - Technische realisatie

  Op basis van het functioneel en het grafisch ontwerp starten we met de technische realisatie in ons eigen website beheersysteem, genaamd Wingzz. Onze developers maken gebruik van moderne technieken en iedereen op ons kantoor heeft een beetje SEO in zijn bloed zitten. Wingzz fungeert als de 'motor' van de website, waarmee we de ideale infrastructuur hebben om in te werken. Hierbij bouwen we op een ontwikkelserver, waarbij de bestaande website live kan blijven of, indien nodig, plaatsen we een tijdelijke pagina. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces en een vlotte overgang naar de vernieuwde online aanwezigheid.

 • Stap 6 – Livegang

  Stap 6 – Livegang

  Zetten wij ook de website voor je live? Dan stellen we een doordacht 'Google verhuisplan' op, waardoor alle oude hyperlinks automatisch naar de nieuwe verwijzen bij livegang. Hierdoor behouden de oude pagina's hun waarde in de ogen van Google. We testen en optimaliseren ook de ‘page speed’en ‘mobile friendliness’ van de website. Als alles naar wens is, gaan we live! We passen de instellingen aan in Google Analytics en Search Console (Google Webmaster Tools) en lossen eventuele laatste bugs op. Kies voor een vlekkeloze lancering en een geoptimaliseerde online aanwezigheid.

 • Stap 7 - Nazorg

  Stap 7 - Nazorg

  Nazorg bij ons betekent niet alleen het fixen van foutjes, maar ook het optimaliseren van jouw website voor blijvend succes. Onze experts blijven zich inzetten, zelfs nadat de website live is gegaan, om ervoor te zorgen dat deze steeds beter presteert. Foutjes bij livegang zijn zeldzaam maar als ze voorkomen, pakken onze specialisten ze snel aan.

  Onze nazorg betekent voortdurende aandacht voor de website, ook na het afronden van het project. Samen werken we eraan om de website steeds beter te maken, zelfs nadat deze live is gegaan. Kies voor een partner die blijft investeren in jouw online succes.

Til jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau

Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te schitteren in de digitale wereld.

Neem contact met ons op

Investeer in jouw online succes

Algemeen