Grensverleggende technologieën en development­oplossingen

Nieuwe website? It’s all about user experience. Een gebruiksvriendelijke website heeft een korte laadtijd, werkt op alle formaten en apparaten en is gebouwd volgens de laatste technieken. Voor de developers van ibizz is topkwaliteit de standaard.

User experience
is key

Onze innovatieve developers bouwen, onderhouden en supporten uw website, webshop of app. Dit gaat altijd op een vaste werkwijze, waarbij het totale project in overzichtelijke deelprojecten wordt opgehakt. Sprints, noemen wij dat. De website wordt gebouwd in een testomgeving. Is de bouw vergevorderd, dan krijgt u toegang tot de acceptatieomgeving. Hier kunt u de website bekijken én controleren.

Koppelingen
aanhaken en gaan

Een website of webshop is niet opzichzelfstaand. Bijna altijd moet er een koppeling worden gemaakt met een extern systeem of softwareprogramma. De digitale doeners van ibizz draaien er hun hand niet voor om. Zij maken koppelingen naar betaalsystemen, boekhoudprogramma’s, CRM’s, databases en voorraadsystemen.

Spread your WINGZZ

Staat de website online? Then it’s up to you. Met ons eigen contentmanagementsysteem WINGZZ kunt u zelf eenvoudig de content van de website beheren. Voorafgaand ontvangt u een CMS-training waarin u leert de inhoud te bewerken, te publiceren én te vernieuwen. Hier komt geen tussenpersoon meer aan te pas. Wel zo handig. En kostenbesparend, bovendien.

Samen een impactvol merk bouwen

Ook werken aan online presence? Maak een afspraak voor een eerste brainstorm

Algemeen

Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website