Spraakmakende campagnes met krachtige creatieve concepten

Content creatie is van onschatbare waarde bij ibizz. We gaan voor die glimlach, dat gevoel van herkenbaarheid, misschien zelfs wat kippenvel door meeslepende verhalen. De vindingrijkheid van onze conceptmakers & copywriters gaat verder dan het verzinnen van concepten. We zorgen ervoor dat jouw boodschap niet zomaar ergens ronddwaalt, maar precies op de juiste kanalen belandt. Met de perfecte toon en het juiste beeld. Het draait niet alleen om wat je zegt, maar ook hoe je het deelt.

Waar we
goed in zijn

Achter elke knallende campagne schuilt een doordacht en creatief plan. Of je nu leads wilt genereren, de omzet wilt verhogen, of gewoon dieper wilt connecten met je doelgroep, jouw KPI’s zijn ons doel. ibizz gaat altijd nét dat stapje verder. Omdat jouw doelen onze doelen zijn en jouw succes ons succes. De mindset ‘kan niet bestaat niet’, dat houdt ons flexibel en inventief. En wanneer het dan weer is gelukt, is dat kicken.

Copy

Copy

De copywriters van ibizz zijn bedreven in het creëren van meeslepende verhalen, oftewel storytelling. Elke tekst wordt nauwkeurig afgestemd op het specifieke kanaal, variërend van korte, pakkende teksten voor social media en advertenties tot uitgebreide verhalen voor strategische documenten, blogs, cases en website-teksten om optimale vindbaarheid te waarborgen.

Fotografie

De essentie van een indrukwekkende merkbeleving schuilt in unieke fotografie. ibizz heeft een netwerk aan fotografen die zijn bedreven in het vastleggen van portretten, sfeerfoto’s, en productfoto’s, waarbij elk shot transformeert tot een perfecte visuele representatie.

Video

Van commercials en instructievideo’s tot bedrijfsreportages; de videospecialisten van ibizz deinzen niet terug voor een uitdaging. Bij ibizz erkennen we de kracht van visuele storytelling en implementeren we video met doeltreffendheid in adverteren, presentaties en campagnes.

Animatie

Animatie, als krachtig communicatiemiddel, verheldert je boodschap en spreekt een het breed publiek aan. Bij ibizz zijn de mogelijkheden divers, variërend van 2D tot 3D, stopmotion tot timelapse en whiteboard-animaties.

Visual effects

Met de overtuiging ‘eerst zien, dan geloven’ brengt ibizz jouw visie, verbeelding, en concepten tot leven door slimme visuele effecten te ontwikkelen. Hierdoor wordt jouw idee, product, of toekomstbeeld visueel.

Design

De ontwerpers van ibizz zijn meesters in het creëren van visuele identiteiten die perfect aansluiten bij jouw merk. Elk ontwerp is strategisch doordacht en heeft als doel impact en herkenbaarheid te maximaliseren.

Neem contact met ons op

Creëer samen met ons jouw spraakmakende campagnes

Algemeen

Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website