Meer betrokkenheid en communicatie met je eigen social intranet

De een werkt op kantoor, de ander werkt thuis of zelf vanuit het buitenland. Hoe zorg je er dan voor dat iedereen in contact blijft en betrokken blijft bij jouw bedrijf? Een eigen social intranet biedt hier de oplossing. Het zorgt voor een betrokken en productieve bedrijfscultuur. Bij ibizz optimaliseren we jouw interne communicatie met een social intranet, dat wij aanbieden als SaaS-software. Zo heb jij een eigen besloten omgeving waar je alles over jouw organisatie of project kunt delen.

Optimaliseer jouw interne communicatie
met je eigen social intranet

Het social intranet dient als jullie digitale werkplek, waar verbinding, samenwerking en interactie samenkomen. Het biedt een veilige en sociale omgeving waar elke collega, waar ter wereld ze zich ook bevinden, moeiteloos in verbinding staat met het bedrijf.

Begin met delen

Begin met delen

Creëer een veilige en sociale omgeving waar collega's moeiteloos berichten delen, ideeën uitwisselen en feedback geven. De oplossing voor moderne teams die streven naar vlekkeloze communicatie, soepele samenwerking en een stimulerende werkomgeving.

Laat medewerkers berichten, artikelen en beeldmateriaal delen met de hele organisatie. Dit dynamische platform fungeert als jullie digitale ontmoetingsplek, vergelijkbaar met een koffiemachine waar dagelijkse updates worden gedeeld en collega’s elkaar op de hoogte houden. Blijf verbonden met collega’s door te reageren met emoji’s, het bericht te liken of een reactie achter te laten.

Klaar om te verbinden?

Creëer dynamische samenwerking

Zeg gedag tegen het verouderde, statische intranet en verwelkom een dynamisch, gebruiksvriendelijk social intranet. Van onboarding-details tot HR-beleid en kwartaaldoelstellingen - alles wat je nodig hebt, binnen handbereik. Werk samen aan projecten, versterk de banden met je collega's en laat je stem horen. Dit is jullie digitale werkplek, ontworpen voor maximale efficiëntie en betrokkenheid.

Optimaliseer vandaag nog jouw werkplek en transformeer de manier waarop je samenwerkt

Maak jouw social intranet helemaal eigen

Met een focus op veiligheid, personalisatie en een unieke digitale ervaring, brengt ibizz een nieuwe dimensie in jouw bedrijfsomgeving. Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Jouw intranet, jouw stijl

Breng jouw bedrijfsidentiteit tot leven in jouw intranet. Maak jouw branding krachtig en consistent met de 'opslaan als sjabloon'-functionaliteit. Pas kleuren, pictogrammen en logo's moeiteloos aan, zodat deze bij jouw huisstijl aansluiten. Hierdoor wordt niet alleen het ontwerp van jouw intranet een weerspiegeling van jouw bedrijfscultuur, maar zorgt het er ook voor dat de uitstraling overal uniform is. Ontdek de eenvoud van personalisatie en geef jouw intranet de professionele look die het verdient.

Personaliseer jouw ervaring

Pas je digitale werkplek aan zoals jij dat wilt! Met de eenvoudige en dynamische widgets van het intranet kun je moeiteloos Google Drive, Logins naar interne systemen, Groepen en meer toevoegen. Ook het design en de indeling van jouw persoonlijke dashboard is instelbaar met het nieuws en de groepen waar jij graag van op de hoogte wil blijven.

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid op de eerste plaats

Bij ibizz staat veiligheid voorop. Onze software wordt 24/7 bewaakt door Guardian360 voor optimale bescherming van jouw bedrijfsinformatie. Wij bieden:

  • Een ultraveilige infrastructuur, specifiek ontworpen voor maximale bescherming.
  • Informatiebeveiligingssystemen die voldoen aan internationale standaarden.
  • Strikte beveiligingsprotocollen die jouw gegevens veilig houden.

Jouw gegevens worden opgeslagen in beveiligde cloudhosting in Nederland, en onze platformeigen beveiliging zorgt ervoor dat onbevoegde toegang wordt voorkomen. Inloggen met Active Directory-gegevens, bescherming tegen onbevoegde gebruikers en beveiliging van gevoelige bedrijfsgegevens zijn standaard.

Kies voor optimale veiligheid, kies voor een social intranet van ibizz.

Neem contact met ons op

Ontdek de stap naar digitale verbondenheid

Algemeen

Daniël van Schaick

Daniël van Schaick

Projectmanager Website & Community

Liever direct contact?
Superkeukens

Superkeukens

Het bereiken van KPI’s met een super samenwerking

Vermetten

Vermetten

Employer branding campagne zonder gedoe

Curio

Curio

Vernieuwende werkenbij website