ibizz is Platinum Partner van SharpSpring

Partytime! ibizz is onlangs onderscheiden als Platinum Partner van SharpSpring. SharpSpring is een toonaangevende marketing automation tool voor het opstellen van mailings en customer journey’s, en werkt met preferred suppliers.

ibizz is al enige tijd partner van SharpSpring, een marketing automation tool dat ons helpt om onze klanten nóg beter van dienst te zijn om doelgroepgerichte mailingcampagnes en customer journey flows op maat te creëren. Onze marketingspecialisten hebben laten zien dat ze enorm veel kennis hebben over marketing automation en dat is na Zilver en Goud nu beloond met een Platinum Partner-certificaat! Dit is de hoogst mogelijke partnerstatus.

Wat betekent dit partnership voor onze klanten?

Nu wij op Platinum-level gecertificeerd partner zijn van SharpSpring hebben wij de benodigde strategische en operationele kennis en kunde in huis om onze klanten te helpen bij het succesvol inrichten en opzetten van Marketing Automation. We hebben in concrete klantcases laten zien dat wij met behulp van SharpSpring het aantal leads voor onze klanten hebben laten groeien, en met slimme mailflows klanten te interesseren om business te doen.

Marketing Automation voor uw bedrijf

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij op het gebied van marketing automation voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze marketingspecialist Thomas Huijser en hij vertelt je wat SharpSpring voor jouw business kan betekenen!